Header

Un tren cu 100 de călători a luat foc în Teleorman.

Un tren al CFR care circula pe ruta București – Târgu Jiu a luat foc marți după-amiază în județul Teleorman. Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, în dreptul localității Măldăeni.

Actualizare 19:10. Incendiul izbucnit la două vagoane ale trenului de călători a fost stins de pompieri. În timp ce disloca vagoanele, șeful garniturii s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În timp ce disloca vagoanele la care a izbucnit incendiul, de restul trenului, șeful de tren s-a intoxicat cu fum. ISU Teleorman a transmis că el este conștient, cooperant și i se administrează oxigen.

CFR Călători a transmis, marți seara, că pasagerii din vagoanele în care a izbucnit incendiul au fost redistribuiţi în siguranţă în celelalte trei vagoane ale garniturii și îşi vor continua drumul în siguranţă către destinaţie.

Citeste si: Cutremur puternic, cu magnitudinea 6,3 în Albania.

Pompierii și o comisie de la CFR Călători încearcă să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

De asemenea, la fața locului s-au trimis două microbuze de la Detașamentul Alexandria și Detașamentul Roșiorii de Vede pentru preluarea mai multor călători.

În trenul format din cinci vagoane se aflau 100 de călători, atunci când a izbucnit incendiul, la ultimele două vagoane, arată Centrul Infotrafic al Poliției Române.

„Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relația București –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane”, a precizat sursa citată.

Pasagerii au fost mutați în primele trei vagoane, iar cele afectate de flăcări au fost decuplate de la garnitură.

Nu au fost persoane rănite și deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului.

În acest moment, pompierii acționează pentru lichidarea incendiului.

Sursa: Digi24

S-ar putea să-ți placă și ...