Header

Prima imensă pentru Răzvan Lucescu, oferită de

Prima imensă pentru Răzvan Lucescu, oferită de prinţul Bin Salman după ce Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu scrie istorie la Al Hilal, dar face şi bani frumoşi. Presa din Arabia Saudită a dezvăluit primele pe care le va încasa fiecare jucător, dar şi cei din staff, după câştigarea Ligii Campionilor Asiei.

Eroii finalei vor fi mai bogaţi cu un milion de riali, adică 250 de mii de euro – aceasta este prima oferită de prinţul Prinţul Mohammed bin Salman, cel care şi-a dorit enorm trofeul, dar şi pe Răzvan Lucescu antrenor. A izbutut să-l aducă pe tehnicianul român din a treia tentativă, după ce a plătit clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro.

Citeste si: Cutremur puternic, cu magnitudinea 6,3 în Albania.

Prima oferită de saudiţi este comparabilă cu cea încasată de jucătorii lui Liverpool după cucerirea UEFA Champions League, în jur de 300 de mii de euro, dar mult sub ceea ce le-a intrat în cont celor de la Real Madrid după finala câştigată în 2018. 2 milioane de euro a fost prima pentru fiecare „galactic”.

Al Hilal-ul lui Răzvan Lucescu va juca în finalul anului la Mondialul cluburilor, unde va debuta pe 14 decembrie, contra campioanei Africii, Esperance de Tunis. Dacă va trece de tunisieni, noua campioană a Asiei va înfrunta în semifinale Flamengo, pe 17 decembrie.

Răzvan Lucescu este în topul celor mai bine plătiţi antrenori români
Tehnicianul de 50 de ani încasează la Al Hilal un salariu de 4.000.000 de dolari pe sezon, fiind pe locul doi în top, devansat doar de Cosmin Olăroiu.

Olăroiu antrenează în prezent în China și este plătit regește de patronii lui Inter Milano. Nu mai puțin de 7,9 milioane de dolari este suma pe care o încasează fostul antrenor de la Steaua. Podiumul celor mai bine plătiți antrenori români, în acest moment este completat de Laurențiu Reghecampf, care primește în Emiratele Arabe Unite 3,5 milioane de euro pe sezon.

Citeste si: Un tren cu 100 de călători a luat foc în Teleorman.

1. Cosmin Olăroiu – 7,9 milioane dolari la Jiangsu Suning
2. Răzvan Lucescu – 4 milioane de dolari, Al Hilal, Arabia Saudită
3. Laurenţiu Reghecampf – 3,5 milioane dolari, Al Wasl, EAU

Prima imensă pentru Răzvan Lucescu, oferită de prinţul Bin Salman după ce Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei

Sursa: DigiSport

S-ar putea să-ți placă și ...