Header

CFR Cluj – Slavia Praga | Meciul va fi cu casa închisă.

Partida CFR Cluj – Slavia Praga a stârnit un interes enorm. Partida din play-off-ul Champions League se va disputa cu casa închisă. Toate biletele pentru această întâlnire s-au vândut rapid. Fanii clujenilor le-au făcut o primire triumfală jucătorilor după victoria de la Glasgow, Celtic – CFR 3-4, iar acum vor umple arena de la Cluj până la ultimul loc disponibil.

În tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” vor fi 15.200 de fani ai echipei ardelene, la care se vor adăuga 400 de suporteri ai grupării din Praga. Nimeni în Cluj nu mai vorbește în aceste ore decât de posibila calificare a echipei din Gruia în grupele cele mai importante competiții europene intercluburi.

Dan Petrescu: „Lumea a început să creadă în noi”

Dan Petrescu a fost mulțumit de faptul că echipa sa a început să fie apreciată. „Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nimeni nu credea în Dan Petrescu şi CFR Cluj, doar după acest meci (n.r. – cu Celtic Glasgow) s-au schimbat opiniile. Băieţii mei au câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri va fi imposibil să ne calificăm”, a declarat antrenorul la conferința de presă de ieri.

Atmosfera în cadrul echipei vișinii este cât se poate de bună. Portarul Giedrius Arlauskis s-a ținut iar de glume în timp ce Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului clujean, dădea un interviu și a intervenit în stilul său caracteristic.

Momentul creat de Giedrius Arlauskis:

Sursa: DigiSport

S-ar putea să-ți placă și ...