Header

Gabi Bădălău și Adrian Mititelu Jr. petrecere extravagantă în Mykonos, alături de ispitele de la „Insula Iubirii”

Ascultă articolul

Recent despărțiți de iubitele lor, Gabi Bădălău și Adrian Mititelu Jr. au planificat o escapadă de cinci zile în Mykonos, Grecia, unde se pregătesc pentru o petrecere fastuoasă. Cei doi, deveniți prieteni apropiați în ultimele zile, au închiriat o vilă de lux pentru 15.000 de euro, scrie Cancan.

Petrecerea promite a fi una de neuitat, cu participarea unei „armate” de ispite de la emisiunea „Insula Iubirii” și alte vedete din show-urile romantice. Surse apropiate dezvăluie că biletele de avion pentru invitatele speciale au fost deja achiziționate de organizatori.

Escapada va începe duminică, la prânz, după ce Gabi Bădălău își va preda copiii fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu. Bădălău a slăbit considerabil și se pregătește intens la sala de fitness pentru această vacanță.

Despărțit recent de Bianca Drăgușanu, după o relație de patru ani, Gabi Bădălău își continuă viața în propriul stil, petrecându-și timpul în cluburi alături de domnișoare atrăgătoare. De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu a fost văzută distrându-se în cluburi, în compania prietenelor sale.

Sursa Foto Cancan.ro

S-ar putea să-ți placă și ...