Header

Babasha, huiduit la concertul Coldplay din București: Povestea tânărului artist și sprijinul necondiționat al mamei sale

Ascultă articolulVlad Babașa, cunoscut sub numele de scenă Babasha, a captat atenția publicului după ce a fost invitat special al trupei Coldplay la concertul de pe Arena Națională din București. Cu toate acestea, prestația sa a fost întâmpinată cu huiduieli din partea spectatorilor, generând controverse. Puțini cunosc însă povestea din spatele tânărului artist și legătura sa cu o legendă a muzicii de petrecere din România.

La doar 22 de ani, Vlad Babașa și-a construit o carieră muzicală solidă, moștenindu-și talentul de la părinți. Mama sa, Carmen de la Roma, este o figură proeminentă în muzica de petrecere, având o carieră de peste trei decenii. Carmen de la Roma, pe numele real Carmen Mariana Ivanovici, este renumită pentru hiturile sale și contribuția la popularizarea manelelor. Artista și-a susținut fiul necondiționat în toate demersurile sale muzicale.

Carmen de la Roma provine dintr-o familie cu tradiție muzicală, tatăl ei fiind un apreciat lăutar, iar mama sa o cântăreață de muzică populară. A debutat de la o vârstă fragedă și a devenit rapid iubită de fani pentru interpretările sale pline de emoție.

Pe de altă parte, tatăl lui Babasha, Sorin Babașa, a fost un talentat instrumentist și compozitor, activând în muzica de petrecere și folclor. Deși mai puțin cunoscut publicului larg, el a avut un rol semnificativ în formarea artistică a fiului său.

Babasha a urcat pe scena de la Arena Națională pentru a interpreta piesa sa „Păi Naa”, care a acumulat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube. Cu toate acestea, reacția publicului nu a fost favorabilă, iar tânărul artist a fost huiduit.

Incidentul a generat numeroase reacții pe rețelele de socializare. În ciuda momentului dificil, sprijinul părinților săi nu a întârziat să apară. Carmen de la Roma, prezentă la concert, a transmis un mesaj de susținere pentru fiul său pe rețelele de socializare: „Când oamenii te huiduiau, Dumnezeu te-a luat în brațe! Când o mamă se roagă cu sufletul, Dumnezeu o ascultă!”.

Povestea lui Vlad Babașa este una de determinare și susținere familială, evidențiind legătura profundă dintre artist și părinții săi, în ciuda provocărilor întâmpinate.

Sursa Foto antena1.ro

S-ar putea să-ți placă și ...