Header

Cum a reușit Poliția Locală să blocheze traficul în centrul Clujului

Un echipaj de la Poliția Locală a Primăriei Cluj-Napoca a încătușat un șofer pe care l-a scos dintr-o mașină de teren oprită la semafor în centrul orașului, după ce acesta i-a trecut cu roata peste picior unui polițist. Vehiculul a rămas abandonat în stradă, blocând traficul, relatează MEDIAFAX.

Un martor prezent în momentul în care șoferul a fost încătușat a povestit că incidentul a avut loc în plină zi pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, la un semafor.

„Eram în jurul amiezii pe strada Regele Ferdinand când am auzit sirenele de la o mașină a Poliției Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca și am observat că a oprit în stradă, în fața unui troleibuz, lângă un autoturism de teren care aștepta la semaforul de la intersecția cu Piața Mihai Viteazu. Unul dintre cei doi polițiști locali a coborât și l-a scos din autoturism pe șofer, care a fost încătușat, cu mâinile la spate. Apoi a fost urcat în mașina Poliției Locale și dus la secția de Poliție Locală din zonă, iar autoturismul de teren a rămas abandonat la semafor și a blocat traficul rutier”, a spus martorul.

Surse din Poliția Locală Cluj-Napoca au declarat corespondentului MEDIAFAX că șoferul autoturismului de teren își parcase mașina ilegal pe trotuarul de pe strada Regele Ferdinand iar un echipaj de la Poliția Locală a încercat să îl legitimeze.

„Șoferul a refuzat să se legitimeze și a demarat în trombă, acroșându-l ușor pe unul dintre polițiștii locali, căruia i-a trecut cu roata peste picior. Fiind un echipaj cu mașină, l-au urmărit și l-au ajuns din urmă la semafor, iar unul dintre polițiști i-a solicitat să se legitimeze. Șoferul a refuzat din nou, moment în care a fost încătușat și dus la bază, la sediul Serviciului Rutier al Poliției Locale situat în apropiere”, au spus sursele citate.

Acestea au subliniat că autoturismul de teren a fost dus și parcat de un polițist local într-un loc unde era permis acest lucru.

Șoferul a fost amendat pentru că a refuzat să se legitimeze și pentru staționare ilegală pe trotuar și și-a recunoscut vina.

Sursa: Digi24

S-ar putea să-ți placă și ...