Header

Reacția lui Chris Martin de la Coldplay la huiduielile primite de Babasha în prima seară de concert: „S-au întâmplat niște lucruri

Ascultă articolul


Coldplay a încântat pentru a doua oară publicul din București, însă concertul a început într-un mod neașteptat. Chris Martin, solistul trupei, a abordat incidentul din prima seară când Babasha a fost huiduit pe scenă. Iată ce a avut de spus Martin despre acest moment și cum a decurs a doua seară de concert.

În prima seară de concert, atmosfera a devenit tensionată când Babasha, invitat special al trupei Coldplay, a fost huiduit de public. În a doua seară, Chris Martin nu a ignorat acest incident și a ținut un discurs în fața fanilor.

Martin și-a exprimat încântarea față de Babasha, pe care l-a invitat să cânte pe scenă după ce l-a ascultat pentru prima dată. Solistul a mărturisit că nu se aștepta ca artistul să fie huiduit și a declarat că a fost șocat și trist de reacția publicului, gândindu-se că a făcut ceva greșit pentru fanii săi.

„S-au întâmplat niște lucruri care ne-au șocat și ne-au întristat. Dar asta nu schimbă faptul că iubim fanii noștri și nimic nu poate influența acest lucru”, a spus Chris Martin.

În ciuda incidentului, Martin a subliniat că se va întoarce în România, apreciind sprijinul pe care l-a primit din partea publicului. „Ne place aici și concertul a fost minunat”, a adăugat el.

Babasha a fost în centrul atenției în ultimele zile, împărțind opinia publicului român. Cariera sa artistică continuă, iar recent a primit o nouă invitație: să cânte la festivalul Beach, Please!, organizatorii confirmând prezența sa pe lista artiștilor din acest an.

S-ar putea să-ți placă și ...