Header

Boris Johnson s-a ascuns într-un frigider și a livrat lapte

Boris Johnson, Regatul Unit, Marea Britanie, Brexit

Boris Johnson pare să facă orice pentru a câștiga alegerile parlamentare care vor avea loc joi în Regatul Unit și de care depinde rezultatul crizei Brexit dar și funcția sa de prim-ministru. Șeful executivului de la Londra s-a postat pe Twitter în timp ce ia masa, îndemnându-i pe britanici să vină la vot și s-a filmat în timp ce pare că livrează o navetă de lapte unei familii dintr-o suburbie engleză. Încolțit de producătorul unui show TV care încerca să îi ia un interviu înainte de alegeri, Johnson s-a ascuns în frigiderul camionului de lapte, în timp ce asistenții săi au încercat să-l facă pe jurnalist să renunțe, relatează The Guardian.

Citeste si: NEWS ALERT: Donald Tusk recomandă amânarea Brexit

Cea mai nouă peripeție prin care a trecut prim-ministrul britanic Boris Johnson include câteva navete de lapte, un camion și un frigider care a servit drept ascunzătoare pentru șeful executivului britanic. În timpul unei scheme de campanie înainte de alegeri, Boris Johnson a fost surprins de producătorul show-ului TV „Good Morning Britain”, care i-a cerut să participe la emisiune pentru a da un interviu înainte de alegeri.

Pentru a scăpa de jurnalist, Boris Johnson s-a refugiat într-un frigider de unde a ieșit după ceva timp cu niște navete de lapte în mâini.

Citete si: Opoziția britanică obține controlul, premierul depune

Boris Johnson a început o nouă ofensivă populistă cu o zi înainte de alegerile parlamentare. Prim-ministrul britanic a fost parte a unei scenete de campanie în care pare că livrează o navetă de lapte unei familii dintr-o suburbie engleză.

Boris Johnson i-a îndemnat, de asemenea, pe britanici să voteze într-un clip pe Twitter în care se află într-un restaurant, iar în fața lui se află un mic-dejun tradițional britanic.

Joi, 12 decembrie, vor avea loc alegeri parlamentare anticipate în Regatul Unit. Boris Johnson speră să obțină o majoritate suficient de solidă încât să poată fi reconfirmat ca prim-ministru al Marii Britanii dar și pentru a își putea continua planul de a scoate țara din Uniunea Europeană pe 31 ianuarie 2020. Johnson a afirmat anterior că dacă va fi reconfirmat în funcție, Regatu va părăsi UE la 31 ianuarie cu sau fără un acord.

Citeste si: Brexit: Anunţul făcut de Jeremy Corbyn, liderul opoziţiei

De partea cealaltă a baricadei, Jeremy Corbyn, liderul opoziției și al Partidului Laburist, le promite britanicilor un nou referendum pentru Brexit în cazul în care va deveni prim-ministru.

Sursa: Digi24

S-ar putea să-ți placă și ...