Header

Alexandru Curea un tânăr de AUR

Ascultă articolul

După cum vă relatam și în articolele precedente urmărim cu maxim interes ceea ce se întâmplă la nivelul politici locale, ne-am aplecat atenția în ultimul timp puțin mai mult spre partidul AUR deoarece în jurul acestui partid pluteau diverse controverse și am vrut să vedem cine sunt oamenii de AUR în Cluj.

Navigând prin tenebrele online-ului, dând scroll și plictisiți fiind am dat peste un tânăr care ironiza clasa politică actuala îmbinând perfect umorul inteligent deloc grobian cu pragmatismul politic.

Sursa video Tik Tok Alexandru Curea

Intrigați fiind de modul de abordare am început săpăturile jurnalistice, așa cum îi stă bine unui gazetar să vedem și noi cine este distinsul june.

Mare ne-a fost mirarea când am aflat că tânărul în cauză este absolvent  al Universității de Medicină și Farmacie din Cluj de profesie fiind tehnician dentar.

Sursa Foto Facebook Alexandru Curea

Dar totuși de unde evine latura satirică?

Ei bine, se pare că Alexandru este și antreprenor punând bazele în urma cu mai mult timp unei companii organizatoare de evenimente unde amfitrion fiind chiar el, așa se explică volubilitatea și spiritul satiric.

Sursa Foto Facebook Alexandru Curea

În spectrul politic a intrat regăsindu-se în valorile tradiționale și patriotice pe care AUR le promova, iubind nețărmurit acest popor după cum spune chiar el. Este un familist convins fiind tată a doi copii și consideră familia drept unul dintre pilonii principali pe care este construită orice societate sănătoasă.

În politică a intrat nu pentru a promite ci pentru a face, pentru a apăra interesele celor mulți, ignorați de clasa politică actuală multe prea preocupată de interese personale decât de binele general. Se declară un idealist convins, o persoană care crede cu tărie în forța binelui care învinge de fiecare dată rău suprem.

L-am întrebat cum vede Clujul peste ani?

,,Ar trebui să fie schimbat, total schimbat, în primul și în primul rând prin modul în care se raportează clasa politică locală la necesitățile oamenilor, nevoile cetățenilor trebuie să primeze în fața oricărui interes personal sau politic.

Făcând o paralelă între politică și medicina la fel precum un medic depune Jurământul lui Hippocrate un jurământ care cuprinde îndatoririle morale ale unui medic în exercitarea profesiunii sale, la fel și politicul trebuie să nu uite că în momentul în care ocupă o funcție de demnitate publică are o îndatorire morală față de cei a căror destine le păstorește și nu în ultimul rând o îndatorire față de Dumnezeu”ne-a răspuns Alexandru Curea

Noi îi urăm succes și ne bucurăm că mai intră în politică și oameni bine pregătiți cu principii morale sănătoase nu doar oportuniști puși pe căpătuială.

S-ar putea să-ți placă și ...