Header

Imagini șocante: Bătaie în plină stradă, cu bâte [..]

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică, pe o stradă din Săcele, județul Brașov. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i calma pe scandalagii.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul, potrivit Mediafax.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Citeste si: UEFA a decis să amâne Euro 2020 pentru anul viitor

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit după ce cei implicați au consumat alcool.

Polițiștii au depistat și identificat 18 persoane care au fost implicate în conflict. Acestea au fost duse la poliție pentru a fi audiate.

În urma conflictului, 6 persoane au primit îngrijiri medicale pa fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea.

Unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat 2 focuri în plan vertical, în vederea stabilirii unui climat optim de siguranță publică.

Citeste si: Andia – Ce suntem noi (Official Video)

Scandal și la Ploiești. Mai mulți oameni au aruncat cu obiecte în polițiști
Un conflict a izbucnit și în cartierul Mimiu din Ploiești, unde forțele de ordine au mers în urma unui apel la 112 să aplaneze un conflict izbucnit pe stradă. La sosirea echipajelor, oamenii au intrat în curte și au început să arunce cu diverse obiecte în polițiști, relatează ziarul Incomod.

Sursa: Digi24

S-ar putea să-ți placă și ...