Header

Vacanță stricată pentru 163 de pasageri.

Vacanță stricată pentru 163 de pasageri. Avionul s-a întors din drum, din cauza unor probleme tehnice, pe aeroportul din Cluj

Un avion aparținând companiei Blue Air s-a întors pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, din cauza unor probleme tehnice.

Avionul, care avea 163 de pasageri la bord, trebuia să ajungă la Constanța. Cauza zborului „eșuat” a fost o defecțiune tehnică.

”Cursa Cluj-Napoca – Constanța a celor de la Blue Air, cu 163 de pasageri la bord, a revenit pe Aeroportul Cluj din motive tehnice. Pasagerii nu au fost niciodată în pericol, urmează să fie transportați la destinație cu o altă cursă”, a declarat directorul general al Aeroportului, David Ciceo pentru Ziar de Cluj.

Compania Blue Air pare abonată la diferite probleme, inclusiv pe cursele ce trebuie să plece de la Cluj. De exemplu, în octombrie 2018, un avion care aparținea companiei Blue Air și zbura pe ruta Cluj-Napoca – Dublin s-a depresurizat în aer. În aprilie 2018, pasagerii cursei Cluj-București au trăit momente de groază în momentul în care aeronava a început să „trepideze ca o mașină de spălat stricată”. Motivul? Avionul de tip Boeing 737 suferise avarii majore la un motor.

Sursa: ZiarDeCluj

S-ar putea să-ți placă și ...