Header

Doliu în presa din Cluj-Cunoscutul jurnalist Victor Lungu a trecut la cele veșnice

Ascultă articolul

Victor Eugen Mihai Lungu, redactorul-șef al Ziar de Cluj, a reușit azi să evadeze din această lume

Într-o zi de început de vară cu nori pe cer și lacrimi de vară Victor Eugen Mihai Lungu, redactorul-șef al Ziar de Cluj, a părăsit această lume, lăsând în urmă o moștenire de neuitat și un gol imens în inimile colegilor, prietenilor și cititorilor.

Victor Eugen Mihai Lungu a fost mai mult decât un jurnalist de renume; a fost un mentor, un lider și o sursă constantă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. Cu o carieră ce s-a întins pe decenii, el a fost martorul și cronicarul transformărilor prin care a trecut orașul Cluj-Napoca și întreaga țară. Prin articolele sale incisive și bine documentate, Lungu a contribuit la formarea opiniei publice și la transparentizarea multor aspecte sociale, politice și economice.

De-a lungul anilor, Victor Eugen Mihai Lungu și-a câștigat reputația de jurnalist integru și dedicat adevărului. Sub conducerea sa, Ziar de Cluj a devenit una dintre cele mai respectate publicații locale, cunoscută pentru investigațiile sale riguroase și pentru articolele care reflectau fidel realitățile și provocările comunității clujene.
Victor a fost cunoscut nu doar pentru articolele sale, ci și pentru capacitatea sa de a forma și inspira noi generații de jurnaliști. Sub îndrumarea lui, mulți tineri au învățat ce înseamnă să fie devotați meseriei lor, să cerceteze în profunzime și să nu se teamă să aducă la lumină adevărul, indiferent de consecințe.

În aceste momente de tristețe profundă, echipa News Cluj își ia rămas bun de la un om deosebit, a cărui amprentă asupra presei clujene și românești va dăinui mult timp de acum înainte.

S-ar putea să-ți placă și ...