Header

Andreea Bănică, amenințată și insultată de Toni Cottura la un festival din Cluj

Ascultă articolul

Într-o serie de story-uri pe Instagram, cântăreața Andreea Bănică a relatat cum Toni Cottura a insultat-o și a amenințat-o. Bănică a apelat la poliția clujeană și a solicitat un test antidrog pentru Cottura, dar polițiștii i-au explicat că astfel de teste se fac doar în cazul șoferilor. Ulterior, ea s-a deplasat la o secție de poliție din Cluj pentru a da o declarație, însă a putut doar să depună o plângere.

„Mi-e și greu să vorbesc despre ce am pățit în seara asta, aici la Cluj, la acest eveniment foarte frumos. Unii îmi spuneau să nu zic nimic, dar nu pot să tac. Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă ‘You are a piece of / Ești un c*’. Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, se drogase sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory, formație pe care eu am adorat-o, am venerat-o”, a declarat Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică afirmă că Toni Cottura ar fi fost sub influența unor substanțe și că nu își poate imagina cum de a fost posibil să fie insultată atât de grav la un festival, la care practic cei doi erau colegi de scenă.

„Mi se pare ireal ce am pățit în seara asta. Dacă vedeați cum înjura, ca la ușa cortului… Nu îmi venea să cred ce îmi spunea. Normal aș fi reacționat cu o îmbrâncitură, dar am rămas mută, ceea ce e bine, pentru că sigur mi-ar fi dat una… el avea mâna în părul meu, gesticula… ‘Te prind, te fac, te găsesc’. Sunt în șoc! Am sunat la poliție, au venit acolo, dar testele antidrog nu se fac decât la volan. Mi-au spus să fac o declarație… La poliția municipiului Cluj mi s-a spus că nu e nimeni care să îmi ia declarație și că pot depune doar o plângere. Dacă ăla mi-ar fi dat o bucată, ajungeam aici și mi se spunea că nu pot da o declarație? Am venit aici, e un singur om!”, a povestit cântăreața.

S-ar putea să-ți placă și ...