Header

Nunta lui Pepe și Yasmine: O zi de neuitat pe malul lacului

Ascultă articolulPepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios pe 7 iunie 2024, într-o zi cu dublă semnificație, fiind și aniversarea fiului lor, Pepe Junior, care a împlinit 2 ani. Evenimentul a avut loc într-o locație luxoasă de pe malul lacului, unde s-a desfășurat și ceremonia religioasă, oficiată în aer liber de mai mulți preoți, conform Libertatea.Deși au făcut cununia civilă acum doi ani, mirii au decis să renunțe la tradițiile clasice, inclusiv la oficierea cununiei religioase într-o biserică și la dansul mirilor. Intrarea lor spectaculoasă a fost pe o melodie arăbească, în locul tradiționalului dans al mirilor.

Decorul nunții a fost deosebit, dominat de flori albe, în ton cu rochia spectaculoasă a lui Yasmine. Aceasta a purtat o rochie lungă, cu o crăpătură adâncă pe picior și decorată cu volane, accesorizată cu un voal lung care i-a pus în valoare silueta. Mulți dintre fanii săi au remarcat asemănarea izbitoare cu vedeta internațională Kim Kardashian.

Pepe a optat pentru un costum alb, armonizând perfect cu ținuta soției sale. Pantofii săi, de la brandul Prada, au costat peste 1.000 de euro.Copiii artistului au fost prezenți și ei la eveniment. Pepe Junior și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Rosa și Maria au strălucit în rochii albe, asemenea unor prințese. Nunta a avut peste 200 de invitați, care au fost întâmpinați de un decor de poveste cu trandafiri albi. Meniul special a inclus și sushi, adăugând o notă de rafinament evenimentului.

Pentru a întreține atmosfera, Pepe și Yasmine au invitat artiști români îndrăgiți, precum nea Marin, Liviu Vârciu și Romică Țociu. Mirela Vaida a fost și ea printre invitați, documentând evenimentul pe rețelele de socializare și bucurându-se de atmosfera festivă.Înainte de nuntă, Pepe a declarat: „Este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă.”

S-ar putea să-ți placă și ...