Header

Adrian Năstase, fostul premier al României, despre viața de după politică: Pasiuni și secretele unei căsnicii fericite

Ascultă articolul

Adrian Năstase, fostul premier al României, despre viața de după politică: Pasiuni și secretele unei căsnicii fericite

Adrian Năstase, fostul premier și președinte al PSD, a oferit detalii despre activitățile sale de când s-a retras din viața politică. Într-un interviu acordat postului Antena 3 CNN, Năstase a dezvăluit că își petrece mult timp pe moșia sa din Cornu, județul Prahova, unde vine frecvent alături de soția sa.

Pasiunile lui Adrian Năstase

Năstase a vorbit cu entuziasm despre pasiunile sale pentru agricultură și viața la țară. Fostul premier a mărturisit că el și soția sa sunt dedicați acestei activități, dezvăluind că printre cadourile recente oferite soției sale se numără unelte de grădinărit și plante rare.

„I-am făcut deja cadouri pentru aniversări, inclusiv o cazma pentru grădina noastră de la Cornu. Am văzut o reclamă interesantă pentru o cazma cu zimți pe margine și m-am gândit că ar fi un cadou potrivit. De asemenea, i-am dăruit un dud alb, pe care și-l dorea de mult timp”, a declarat Adrian Năstase la Gala „Seniori de colecție”.

Agricultură și produse tradiționale

Adrian Năstase a explicat că deține trei solarii în Cornu, unde cultivă roșii, legume, fructe, precum și smochini și curmali. Fostul premier s-a apucat și de producerea de țuică, pe care o oferă prietenilor sub forma unui „lichior special”, etichetat cu inițialele sale.

„Avem trei solarii în care cultivăm roșii și diverse legume. Soția mea pregătește sosuri de roșii pentru iarnă. Avem multe fructe, în special mere și prune, dar am încercat să cultiv și smochini și curmali, care ne-au fost aduși de prieteni”, a mai adăugat Năstase.

Secretul unei căsnicii fericite

Referindu-se la căsnicia sa de 39 de ani, Adrian Năstase a subliniat că sprijinul și îngăduința soției sale au fost esențiale. „Soția mea este foarte îngăduitoare și mi-a fost mereu alături. Acesta este secretul unei căsnicii fericite și îndelungate”, a declarat el.

Astfel, viața de după politică a fostului premier Adrian Năstase pare să fie plină de activități care îi aduc bucurie și împlinire, departe de tumultul vieții publice.

S-ar putea să-ți placă și ...