Header

INTERVENŢIE ca în filme: Agenţii Pazei de Coastă

INTERVENŢIE ca în filme: Agenţii Pazei de Coastă americane „se aruncă” pe un submarin cu 18 tone de cocaină şi canabis la bord | VIDEO

Paza de Coastă a SUA a publicat imagini surprinse la o intervenţie impresionantă a agenţilor, după ce aceştia au interceptat un submarin care transporta droguri. Peste şapte tone de cocaină au fost confiscate, relatează CNN.

Incidentul a avut loc pe 18 iunie în estul oceanului Pacific. Filmarea arată cum un membru al Pazei de Coastă a SUA ţipă la submarinul care era pe jumătate sub apă, cerându-i echipajului să oprească nava.

De asemenea, imaginile arată cum membrii Pazei de Coastă „se aruncă” pe submarin, astfel forţând echipajul să oprească şi să deschidă trapa, informează CNN.

În total, 18 tone de cocaină şi canabis au fost confiscate.

Cu toate acestea, submarinul nu are capacitatea de submersiune totală, acesta fiind construit special pentru transportul de droguri. Aceste nave sunt destul de rare. Construirea lor este scumpă, iar traficanţii de droguri sunt nevoiţi să le construiască ascunşi adânc în jungle, pentru a evita detectarea de către autorităţi.

Imediat după ce drogurile sunt încarcate la bordul navelor, submarinele sunt aproape imposibil de detectat.

Sursa: Mediafax

S-ar putea să-ți placă și ...