Header

Poliția Română dă în judecată trupa Paraziții.

Trupa Paraziții a supărat Poliția Română! Oamenii legii au hotărât să îi dea în judecată pe membrii cunoscutei trupe de hip-hop pentru jignirile aduse în cea mai nouă piesă a lor numită „Antimiliție”.

Paraziții, dați în judecată de Poliția Română

Trupa Paraziții a fost dată în judecată de către oamenii legii din cauza cuvintelor ofensatoare din ultima piesă adresată celor din urmă. Artiștii ar putea plăti scump pentru jignirile din melodia ce poartă numele de „Antimiliție”. Anunțul oficial a fost făcut de către liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție din România, Iulian Surugiu. „Trebuie să avem judecători pricepuţi la cântat. Sindicatul va da în judecată trupa pentru melodia aia. Nu se poate aşa ceva, într-o ţară democrată”, a declarat Surugiu, potrivit România TV. Textul este compus integral de către Cheloo și Ombladon. Cheloo nu se abate pentru prima oară de la legile din România. Acesta a avut porobleme din cauza înjurăturilor și a temperamentului. De asemenea, cunoscutul artist a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Da. Vă deranjează? Alte întrebări”. ”Dosarul e public, puteți să citiți, vă trageți concluziile, e cel mai sănătos. (…) Dacă ar fi după mine, aș fi acasă. (…) Întotdeauna sunt emoționat, doamnă. Ca să zic așa, sunt foarte, foarte agitat și-mi tremură mâinile”, spunea în 2017 Cheloo.

Versurile jignitoare la adresa oamenilor legii

Iată doar câteva versuri care au făcut Poliția Română să conteste în instanță trupa!

„Dacă n-ai imaginație, fă-te polițist
N-ai făcut nimic în viață, fă-te polițist
Băi lingau convins dacă n-ai nici-un vis fă-te polițist
Fă-te polițist Hai fă-te polițist

Dacă nu ți se mai scoală, fă-te polițist
Dacă vrei să n-ai prieteni, fă-te polițist
Dacă mă-ta-i cur*a și tactu comunist

Codu penal pentru noi e sfânta scriptură
Dacă voi sunteți legea, dreptatea îndura
Vreți să fiți oameni când ieșiți din tură

Până și copiii voștri o să vă scuipe-n gură
Jur pe julvent că toți vă-n jura”

Sursa: Playtech

S-ar putea să-ți placă și ...