Header

Dragnea, Tăriceanu, Toader şi Dăncilă, discuţii în biroul Camerei Deputaţilor, după şedinţa solemnă

Liviu Dragnea are discuţii, la ora transmiterii acestei ştiri, în biroul său de la Camera Deputaţilor cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Justiţiei Tudorel Toader şi premierul Viorica Dăncilă.

Întâlnirea are loc după şedinţa solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru marcarea a 15 ani de la aderarea României la NATO şi a 70 de ani de existenţă a Alianţei Nord-Atlantice, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Anterior întrevederii din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Toader declara, întrebat dacă a discutat cu liderii coaliţiei de guvernare sau cu premierul Dăncilă despre ordonanţele pe Codurile penale sau completurile de 5, că nu a primit nicio invitaţie, însă când va primi va participa.

Solicitat să comenteze dacă este urgentă modificarea codurilor penale, Toader a răspuns pozitiv. „Da, pentru că sunt multe decizii ale CCR din anii din urmă care nu au fost transpuse în Codul penal, avem directive europene care trebuiesc transpuse chiar în Codul Penal, confiscarea extinsă sau consilidarea prezumţiei de nevnovăţie”.

S-ar putea să-ți placă și ...