Header

Când sportul depășește limitele bătaie între un bărbat și două fete la RXF-VIDEO

Ascultă articolul

Prima Reacție după Gala RXF de la Sala Polivalentă: „Este un show în care ele au decis să participe”Un moment care a stârnit multe controverse la gala RXF de la Sala Polivalentă a fost reprezentat de o luptă inedită între un bărbat și două femei. Cel poreclit „Perversul de pe Târgu Ocna” a intrat în ring alături de Bettyshor și Roxana Țuțu, scenele care au urmat fiind catalogate de mulți drept scandaloase.

Cele două femei au primit zeci de lovituri din partea bărbatului, spre amuzamentul publicului prezent. Lupta a durat cinci minute, timp în care femeile au fost atacate din toate pozițiile.

Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, a oferit o primă reacție după evenimentul controversat. „Este un show în care ele au decis să participe. Nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show. E un trend mondial. Noi le-am propus acest lucru, ele au acceptat. Nu suntem singurii care au astfel de evenimente,” a declarat Vieru pentru GSP.ro.

Întrebat dacă i se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii în ring, Vieru a replicat: „Vom avea o gală în curând cu lupte unu la unu, bărbați – femei. E un trend mondial în acest sens.”

Bettyshor, pe numele ei Beatrice Ungureanu, este o luptătoare MMA activă în meciuri și gale ale sporturilor de contact. Roxana Țuțu, pe de altă parte, a devenit cunoscută după participarea la emisiunea „Casa iubirii” și nu mai intrase niciodată în ring până la meciul de miercuri.

Un incident similar a avut loc în Rusia în urmă cu doi ani, când Grigory Chistyakov, un bărbat de 240 de kilograme, a luptat împotriva Aleksandrei Stepakova, o femeie de doar 60 de kilograme. Această luptă a fost denumită pe internet „lupta rușinii”. Deși Chistyakov a încercat în repetate rânduri să o facă KO pe Stepakova, rusoaica a rezistat cele trei runde și a fost declarată câștigătoare de arbitri.

Controversele continuă să înconjoare aceste lupte, ridicând întrebări despre etica și siguranța unor astfel de evenimente, chiar dacă organizatorii susțin că acestea urmează un trend mondial.

S-ar putea să-ți placă și ...