Header

Şeful RAR Sibiu și un polițist din Mureș, reţinuţi după perchezițiile la RAR

11 persoane au fost reținute după perchezițiile de miercuri în trei județe și în București, la angajați RAR, intermediari și polițiști bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice. Printre cei reținuți se află șeful RAR Sibiu și un polițist din Mureș.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Vestemean, a declarat că 11 persoane au fost reținute după percheziții.

Surse judiciare au declarat că printre cei reținuți sunt șeful RAR Sibiu, Ioan Cătălin Otetea, un polițist de la Barcaciu de Mureș și un inginer RAR de la Vâlcea.

47 de percheziții au avut loc miercuri în județele Sibiu, Vâlcea și Mureș, fiind ridicate acte și de la RAR București, în trei dosare care vizează fapte de corupție. Mai mulți polițiști, reprezentanți RAR și intermediari sunt bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice, peste rând sau falsificând acte.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că perchezițiile vizau polițiști, reprezentanți RAR și intermediari, bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice sau peste rând, iar șpăgile se dădeau în torpedoul mașinii și în scrumieră, pentru a nu fi observate ușor.

Sursa: Digi24

S-ar putea să-ți placă și ...