Header

Milionarul low-profile scos la lumină de Ziar de Cluj și-a ..

Ziar de Cluj scria în urmă cu trei ani despre milionarul low-profile care și-a cumpărat primul Aston Martin Vanquish din România, cu 300.000 de euro. Ieri seară, împătimitul mașinilor de curse și-a făcut praf un alt bolid de sute de mii de euro (un McLaren).

CITEȘTE ȘI: Al cui e BOLIDUL de 300 de mii de euro ce a pus pe jar Clujul? E un milionar low-profile!

Ziar de Cluj prezenta in exclusivitate numele pasionatului om de afaceri din Cluj care a devenit proprietarul primului Aston Martin Vanquish 2014 din Romania. Are 37 de ani, face parte din lumea buna a tinerilor cu bani din Transilvania, locuieste la Cluj, este foarte low-profile si conduce sau este implicat in doua firme ale caror cifre de afaceri sar bine de 100 de milioane de euro. Si nu, firmele nu sunt din Cluj-Napoca. Numele lui este Calin Cardos, are 37 de ani, nascut in zodia Varsatorului. Prietenii il descriu drept o persoana modesta, in orice caz, cu mult mai modesta decat tinerii de bani gata din Cluj-Napoca. Singurul lui „pacat” sunt masinile de lux speciale. Potrivit unui prieten al familiei, Calin are un parc auto ce depaseste lejer un milion de euro.

Ieri seară, Internetul se amuza pe seama unui șmecheraș cu bani care și-a făcut praf McLarenul, într-o curbă din Făget. Clujust.ro a aflat că șoferul nefericit e nimeni altul decât Călin Cardoș. Conform sursei citate, se pare că șoferul ar fi încercat să taie o curbă și astfel, s-a ales cu un McLaren șifonat, după cum se poate vedea în imagini.

Sursa: Ziar de Cluj

S-ar putea să-ți placă și ...