Header

Mesaje de Crăciun și urări de sărbători pentru cei dragi

Sărbători fericite. Mesaje de Crăciun și urări de sărbători pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun. Indiferent că sunt religioase, amuzante sau clasice, mesajele de Crăciun trebuie să fie cât se poate de originale. Dacă aţi rămas cumva fără inspiraţie, vă prezentăm mai jos câteva exemple.

Mesaje de Crăciun. Mai jos puteţi găsi unele dintre cele mai interesante şi frumoasă mesaje de Crăciun:

Mesaje de Crăciun. – Fie că sfintele sărbători de iarnă să te găsească alături de colegii tăi. Cu alte cuvinte, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

Mesaje de Crăciun. – În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvântarea care se revărsă peste lume în această noapte!

Mesaje de Crăciun. – Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Mesaje de Crăciun. – Printre fulgi îţi trimit un zâmbet curat, caută-l, vine din cer spre tine în noaptea de Crăciun!

Mesaje de Crăciun. – Un gând frumos pentru toţi cei dragi şi un gând de mulţumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani.

Mesaje de Crăciun. – Să nu uităm că această noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea în care Dumnezeu s-a născut ca om.

Mesaje de Crăciun. – În deplin consens cu încălzirea globală îţi urez un călduros Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun. – Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

Mesaje de Crăciun. – E timpul să închizi ochii şi să-ţi aminteşti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.

Mesaje de Crăciun. – Trăieşte în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată.

Mesaje de Crăciun. – Cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun, guvernul României aduce la cunoştinţă cetăţenilor introducerea impozitului special pe Sărbători!

Mesaje de Crăciun. – Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumină, pe care să le împarţi tot anul cu cei dragi!

Citeste si: Revelion 2020 – Cluj-Napoca

Mesaje de Crăciun. – Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

Mesaje de Crăciun. – În această noapte uita gândurile negre. Ai multe alte nopţi în care să te ocupi de ele. Linişteşte-ţi sufletul şi trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi şi o să te simţi împăcat.

Mesaje de Crăciun. – Crăciunul – o zi în familie, îţi oferă bucuria de a revedea fragmente din copilărie, când ai început să crezi cu adevărat în Crăciun. Bucură-te de cadourile Crăciunului, fii alături de cei dragi!

Mesaje de Crăciun. – Îţi aduc în dar o împletire de gânduri curate, deschide-ţi inima şi păşeşte cu sfinţenie în acest cerc, care ne uneşte prin aceleaşi trăiri. Simte Crăciunul!

Mesaje de Crăciun. – Să ai un Crăciun ca un adevărat copil, cu moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!

Mesaje de Crăciun. – Crăciun fericit, suflete curate, mese bogate, paharele cu mărgele să tot ciocneşti cu ele. La mulţi ani!

Mesaje de Crăciun. – Un brăduţ cu multe cadouri, mirosul de cozonac, steluţele de gheaţă pe geam, sunetul colindelor şi dragostea vieţii tale.

Mesaje de Crăciun. – De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea. O să pierzi cu siguranţă.

Mesaje de Crăciun. – Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă.

Mesaje de Crăciun. – Credinţă, speranţă, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi. Sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

Mesaje de Crăciun. – E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi căldura alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi că pe un dar nepreţuit.

Mesaje de Crăciun. – Fie ca spiritul Crăciunului să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!

Mesaje de Crăciun. – Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.

Mesaje de Crăciun. – Mă bucur că eşti lângă mine şi sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde şi bucurii! Eşti cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată şi îţi mulţumesc că exişti!

Mesaje de Crăciun. – Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

Mesaje de Crăciun. – Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Mesaje de Crăciun. – Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

Mesaje de Crăciun. – Fie ca un fulg de nea răzleţ şi vesel să bată-n uşa casei tale şi să-ţi aducă bucurii şi lumină în seara sfântă de Crăciun.

Recomandam: Gazduire TextScurtare URLGazduire Web

Sursa: RadioPlay

S-ar putea să-ți placă și ...