Header

”Oamenii mor oricum”, Daniel Osmanovici va fi dat afară.

Pentru declarația „Oamenii mor oricum”, Daniel Osmanovici va fi dat afară. Viorica Dăncilă: „Nu are ce căuta în această funcție”

Viorica Dăncilă a cerut, joi, demiterea purtătorului de cuvânt al CASMB dar şi a directorului instituţiei după ce Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al CASMB a avut o reacţie cinică, întrebat de funcţionarea platformei online a CASMB: „Oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem”.

„Am văzut declarațiile purtătorului de cuvânt de la casa asigurărilor de sănătate ceea ce arată că nu are ce căuta în această funcție, de aceea solicit ministrului sănătății demiterea purtătorului de cuvânt al casei asigurărilor de sănătate și a directorului casei asigurărilor de sănătate. Nu vom accepta niciodată ca un funcționar public, un om care deține o anumită funcție să aibă astfel de cuvinte pentru cetățeni”, a declarat Viorica Dăncilă într-o declaraţie de presă.

Platforma online care gestionează cardurile naţionale de sănătate este blocată pentru a 18-a zi consecutiv. Atât medicii, cât și pacienții au ajuns într-o situație disperată. Primii nu pot, conform legii, să efectueze niciun fel de operațiuni medicale fără să le înregistreze prin cardul național de sănătate, dar sunt de multe ori ”obligați” de situație, în contextul în care unii pacienți sunt în stare gravă sau au nevoie urgentă de rețete sau trimiteri către medicii specialiști. „Oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem”, a fost răspunsul cinic al CNAS.

Sursa: Digi24

S-ar putea să-ți placă și ...