Header

Neversea Festival 2020 – Neversea Beach, Romania

Neversea Beach, Constanța 107730

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea va avea loc în perioada 2-5 iulie 2020 la Constanța, pe plaja Neversea.

Evenimentul promite să fie unul și mai spectaculos, atât din punct de vedere al line-up-ului, cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în perimetrul festivalului.

Neversea 2020 - Neversea Beach

Data: 2-5 iulie 2020
Ora de incepere: 00:00
Loc: Neversea Beach, Constanța 107730
Organizator: Untold

Click: Bilete Neversea 2020

Primele abonamente la un preț special pentru festivalul NEVERSEA 2020 se vor pune în vânzare, marți, 22 octombrie și vor avea următoarele prețuri:

  • Abonament General Acces Basic – 605,68 lei (la această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului)

  • Abonament General Acces Flexi – 653,98 lei ( la această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului)

  • Abonament VIP – 1115,73 lei (abonamentul este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului)

  • Bilet pe zi – 205,92 lei

IMPORTANT! Cumpărătorii nu pot returna abonamentele de tipul Acces Basic și Acces Flexi

Ediția din 2019 a fost un real succes. În cele patru zile de festival, peste 240.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului Neversea. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene, printre aceștia numărându-se Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Jamie Jones, Salvatore Ganacci, DJ Snake, Sean Paul, Tale of Us, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion, Rudimental DJ, Sub Focus DJ Set & ID, Wilkinson DJ Set & MC AD-APT, Alesso sau KSHMR. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul Neversea a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Asculta Radio Online

S-ar putea să-ți placă și ...