Header

Concert Andra – Traditional Cluj-Napoca 2019

  Concert Andra - Traditional Cluj-Napoca

  Data: 01 Decembrie 2019
  Ora de incepere: 19:30
  Loc: BT Arena (Sala Polivalenta)

  Andra susține TRADIȚIONAL la Cluj de Ziua Națională

  Andra aduce “Tradițional”, cel mai așteptat spectacol din România, la Cluj chiar de Ziua Națională. Concertul care a fost susținut până acum în fața a zeci de mii de români, întotdeauna cu casa închisă, pe scene din Londra, Chișinău și patru orașe din țară, va avea loc pe 1 Decembrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19:30.

  “Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani. Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra

  Super Spectacolul care unește toți românii: toate generațiile, toate gusturile

  Conceptul “Tradițional” a debutat la Sala Palatului, unde cea mai iubită artistă din România a oferit un regal muzical cu momente inedite cu ocazia Centenarului Marii Unirii. Alături de invitați care reprezentau muzica populară din diferite colțuri ale țării, dar și genuri diferite, Andra reușește să stârnească aplauze de la prima piesă. Orchestra Fraților Advahov o acompaniază pe artistă cu 40 de muzicieni, reușind să creeze o atmosferă emoționantă în timpul doinelor, dar și una antrenantă când pe scenă se cântă hore, trecând publicul printr-un carusel de stări de la început până la finalul spectacolului. Totul este completat de un ansamblu de dansatori care poartă mai multe modele de costume populare, ca tradiția românească să fie reprezentată cât mai bine.

  “Tradițional”, o producție la standarde internaționale

  Doi artiști care au lăsat o moștenire culturală neprețuită, Constantin Brâncuși și Maria Tănase, cu care este adesea comparată Andra, au dedicate momente omagiale în timpul showului. Din punct de vedere vizual, dar și acustic, “Tradițional” surprinde plăcut cu efecte luminoase, aparatură de sunet de ultimă generație și o regie impresionantă a zecilor de artiști care se află în același timp pe scenă . Astfel, producția se ridică la cele mai înalte standarde ale showurilor muzicale internaționale.

  Biletele pentru spectacolul “Tradițional“ de pe 1 Decembrie, la Cluj, sunt de azi disponibile la vânzare 15.05 , iar prețul lor pornește de la 69 lei.

  S-ar putea să-ți placă și ...